За преглед на содржината и архивата на старата Веб страница на следниот линк >>

Настани

Блог

Заменикот министер за локална самоуправа Дејан Павлески и советникот ...
 25 Август 2017
Тенискиот клуб Кратово од Кратово, доби донација на спортска опрема ...
 15 Август 2017
Здружението „Регионален центар за одржлив развој" од Кратово во ...
 10 Август 2017
На 24.03.2017г.(петок) со почеток во 11:00 часот во хотел ...
 05 Август 2017
 
  • Америчка Амбасада
  • Сорос
  • Метаморфозис
  • Евротинк
  • Моф
  • Транспарентност
  • НВО
  • 07
  • 05
  • Радио Моф

Зачленете се во Регионален Центар

Придружете се, на 16,000+ e-пошти и бидете први информирани за последните новости...

ПРОФИЛ

Поддршка за одржлив развој на НВО секторот  и поголема мобилизација на сите структури во локалната заедница кои можат да дадат придонес кон побрза интеграција на регионот во сопствени рамки, но и интеграција на Македонија во рамки на ЕУ.
Повеќе...

КОНТАКТ

Регионален центар за одржлив развој Кратово

 Адреса: Гоце Делчев ББ 1360 Кратово

Телефон: +389 31 481 542